Vi tilbyder

Baglandet er både et mødested og rådgivningstilbud.
I Baglandet kan du blive en del af et fællesskab, hvor du kan skabe netværk og samtidig slappe af og hygge dig. I lejligheden, som byder på hjemmelige rammer, kan du drikke en kop the, spille en omgang 500, se film, lave malerier og en masse mere. Vi holder åbent tre gange om ugen, hvor vi laver aftensmad og spiser i fællesskab.

Vi kan støtte dig i forhold til en række udfordringer, som vi har erfaret, at tidligere anbragte også slås med i hverdagen. Vores tilbud spænder bredt fra at få personlig støtte, samtaler, rådgivning og hjælp med kontakt til offentlige myndigheder til at få hjælp til afsøgning af uddannelses- og beskæftigelsesmuligheder.

Baglandet er for dig, der er eller har været anbragt i plejefamilie, på opholdssted, døgninstitution, ungdomshybel eller lignende. Hos os er du ikke bruger, men Baglænder. Vi er ikke en del af det kommunale eller offentlige system, så du bliver ikke registreret nogle steder. Du kommer her frivilligt, når du har lyst eller behov, og alt er gratis hos os!

Hvis du i perioder har mere brug for rådgivning og samtaler, end for fællesskab, er det også muligt at aftale møder udenfor åbningstiden, selvom du ikke kommer i åbningstiden.

Du kan kontakte os – klik her

Baglandet København, billede af fællesgård

“Vores” krog i gårdhaven under vores stuevinduer, hvor vi griller (om sommeren) og ryger tobak (hele året).