Personale

Susanne LarsenLeder
Tekst er på vej. Hav tålmodighed med os.

Susannes kontaktoplysninger er:
Mobil 27 111 777
Mail susanne@baglandet.org

Sidsel Soelberg
Sidsel SoelbergKøkkenmedhjælper og projektmedarbejder
Ansat i fleksjob som “madmor” fra august 2016, og laver (helst sammen med baglændere) mad 2 dage om ugen. Jeg er fortsat primært ”madmor”, selvom jeg også fungerer som projektmedarbejder.

Jeg er uddannet i butik, og senere i livet som socialrådgiver. Jeg bor i Tåstrup og er gift med Christian. Sammen har vi 2 piger. Gennem mit liv har jeg været vidt omkring på arbejdsmarkedet med alt fra salg af sengetøj og antik sølv til online foto af antikke våben. Jeg har været frivillig hos Blå Kors behandlingscenter og frivillig underviser for Tåstrup Kommune i kurset “Lær at tackle angst og depression”. Fælles for mine jobs har været kommunikation med andre mennesker.

Jeg er opvokset i en skilsmissefamilie, hvor livet ikke altid var lige nemt. Der har været bump på livets landevej, som jeg i dag er glad for, da det har gjort mig til den jeg er i dag. Jeg har været anbragt 2 gange.

Tina Hansen
Tina HansenFrivillig
Ansat i 2019 og 2020. Frivillig siden jeg startede i 2019.

Vi har et rigtigt godt og hyggeligt fællesskab i Baglandet og derfor er jeg frivillig. Jeg hjælper bl.a. til med madlavningen, hygger, spiller kort/brætspil, opgaver, jobansøgninger og andre praktiske ting.
Jeg arbejder til daglig i Københavns Kommune og har tidl. arbejdet i forskellige ngo’er siden min kandidatgrad fra CBS i 2008.

Kristian Skovmand
Kristian SkovmandProjektmedarbejder
Tiltrådt 1. november 2022.
Jeg er uddannet socialpædagog fra Gladsaxe Seminariet i 1997, og har med enkelte afstikkere til Guatemala, Norge og et handicaphjælper-job, ellers altid arbejdet med anbragte unge.
Jeg har et positivt livssyn, er altid med på et godt grin og er ikke bange for at være den, der bliver grint af.
Jeg elsker at bevæge mig i naturen, er optaget af musik, og går ikke af vejen for at se en god fodboldkamp.
Privat er jeg sammen med Tone og vi har sammen en børneflok på 3. Ferier foregår stort set altid i sommerhuset på Bornholm.
John Holmes
John HolmesFrivillig
Jeg startede som frivillig i Baglandet tilbage i december 2013.

I starten var jeg der i de fleste åbningsdage, for lige at lære menneskerne og stedet at kende, men nu hvor vi er flere ansatte og frivillige har jeg min faste dag om torsdagen. Jeg hjælper til med maden og hjælper også med oprydning, praktiske opgaver, snak og hygge. Hvis en baglænder skal have hjælp med at flytte , eller når vi skal på sommertur er jeg ligeledes chauffør og praktisk gris.