Personale

Viggo Spangsberg
Viggo SpangsbergProjektleder
Født 1955. Ansat som leder af Baglandet København fra november 2012.

Jeg er gift med Ulla, og vi har 3 voksne døtre og 4 børnebørn. Jeg er uddannet lærer. Jeg har arbejdet få år i folkeskolen, men har ellers arbejdet mest med udsatte børn/unge – som plejefamilie, som leder af et opholdssted, i specialundervisningstilbud og som afdelingsleder af den interne skole på en kommunal døgninstitution. Nå ja, og så forpagtede vi en cafe/restaurant i Sønderborg i et års tid for at prøve noget helt andet. Jeg er opvokset på en gård i Vestjylland som nr. 4 af 6 næsten jævnaldrende søskende. Nogle påstår, at det kan høres på min udtale! Ulla og jeg har boet forskellige steder i landet, senest 25 år på Als og i Sønderborg. I 2011 flyttede vi til Vesterbro for at udforske storbyens liv og mange tilbud, og i 2017 er vi flyttet til et stort ældre hus i Korsør.

Sidsel Soelberg
Sidsel SoelbergKøkkenmedhjælper
Født 1975. Ansat i fleksjob som “madmor” fra august 2016, og laver (helst sammen med baglændere) mad 2 dage om ugen.

Jeg er uddannet i butik,og senere i livet som socialrådgiver. Jeg bor i Tåstrup og er gift med Christian. Sammen har vi 2 piger på 16 og 12 år og vores hund Bruno. Gennem mit liv har jeg været vidt omkring på arbejdsmarkedet med alt fra salg af sengetøj og antikt sølv til online foto af antikke våben. Jeg har været frivillig hos Blå kors behandlingscenter og frivillig underviser for Tåstrup kommune i kurset “Lær at tackle angst og depression”. Fælles for mine jobs har været kommunikation med andre mennesker.

Jeg er opvokset i en skilsmissefamilie, hvor livet ikke altid var lige nemt. Der har været bump på livets landevej, som jeg i dag er glad for, da det har gjort mig til den jeg er idag.

Helle Lajer
Helle LajerProjektmedarbejder
Født 1964. Ansat som projektmedarbejder fra februar 2012.

Jeg bor i København og har en dejlig voksen søn. Jeg er uddannet pædagog og har arbejdet både i vuggestue, børnehave og klub. Derudover som lærer på en kommunal skole og en Dansk-Arabisk privat skole. På et krisecenter for voldsramte kvinder og på et værested for psykisk syge misbrugere.
Jeg er født og opvokset i København i en lille familie med far, mor og storesøster. Mine teenageår var præget af en psykisk syg far og en mor, som prøvede at holde sammen på vores familie. Følelser som angst, skam og afmagt var dominerende for mig. Jeg kender til skyggesiderne af livet, og bilder mig ind at dette har gjort mig mere empatisk, tolerant og rummelig.
Yndlings citat:” Tænd hellere et lys, end at klage over mørket ”.

John Holmes
John HolmesFrivillig
Født 1970. John startede som frivillig december 2013. I starten var han i Baglandet de fleste åbningsdage, men da han fik et job gik han ned til færre timer. John kommer mest om torsdagen, hvor han er hovedansvarlig for maden. John hjælper os også med oprydning, praktiske opgaver, snak og hygge.