Personale

Viggo Spangsberg
Viggo SpangsbergProjektleder
Født 1955. Ansat som leder af Baglandet København fra november 2012.

Jeg er gift med Ulla, og vi har 3 voksne døtre og 4 børnebørn. Jeg er uddannet lærer. Jeg har arbejdet få år i folkeskolen, men har ellers arbejdet mest med udsatte børn/unge – som plejefamilie, som leder af et opholdssted, i specialundervisningstilbud og som afdelingsleder af den interne skole på en kommunal døgninstitution. Nå ja, og så forpagtede vi en cafe/restaurant i Sønderborg i et års tid for at prøve noget helt andet. Jeg er opvokset på en gård i Vestjylland som nr. 4 af 6 næsten jævnaldrende søskende. Nogle påstår, at det kan høres på min udtale! Ulla og jeg har boet forskellige steder i landet, senest 25 år på Als og i Sønderborg. I 2011 flyttede vi til Vesterbro for at udforske storbyens liv og mange tilbud, og i 2017 er vi flyttet til et stort ældre hus i Korsør.

Sidsel Soelberg
Sidsel SoelbergKøkkenmedhjælper
Født 1975. Ansat i fleksjob som “madmor” fra august 2016, og laver (helst sammen med baglændere) mad 2 dage om ugen.

Jeg er uddannet i butik,og senere i livet som socialrådgiver. Jeg bor i Tåstrup og er gift med Christian. Sammen har vi 2 piger på 16 og 12 år og vores hund Bruno. Gennem mit liv har jeg været vidt omkring på arbejdsmarkedet med alt fra salg af sengetøj og antikt sølv til online foto af antikke våben. Jeg har været frivillig hos Blå kors behandlingscenter og frivillig underviser for Tåstrup kommune i kurset “Lær at tackle angst og depression”. Fælles for mine jobs har været kommunikation med andre mennesker.

Jeg er opvokset i en skilsmissefamilie, hvor livet ikke altid var lige nemt. Der har været bump på livets landevej, som jeg i dag er glad for, da det har gjort mig til den jeg er idag.

John Holmes
John HolmesFrivillig
Født 1970. Jeg startede som frivillig december 2013. I starten var jeg i Baglandet de fleste åbningsdage, men efter jeg har fået arbejde, er jeg gået ned til færre timer. Jeg kommer mest om torsdagen, hvor jeg hjælper med maden og hjælper også med oprydning, praktiske opgaver, snak og hygge.
Thomas Schøn
Thomas SchønVikar
Jeg er vikar i Baglandet, hvor jeg som regel hjælper med madlavningen og bruger så meget tid som muligt på at være sammen med baglænderne. Jeg bor på Vesterbro med min kone og vores tre børn.
Helle Lajer
Helle LajerProjektmedarbejder
Født 1964. Ansat som projektmedarbejder fra februar 2012.

Jeg bor i København og har en dejlig voksen søn. Jeg er uddannet pædagog og har arbejdet både i vuggestue, børnehave og klub. Derudover som lærer på en kommunal skole og en Dansk-Arabisk privat skole. På et krisecenter for voldsramte kvinder og på et værested for psykisk syge misbrugere.
Jeg er født og opvokset i København i en lille familie med far, mor og storesøster. Mine teenageår var præget af en psykisk syg far og en mor, som prøvede at holde sammen på vores familie. Følelser som angst, skam og afmagt var dominerende for mig. Jeg kender til skyggesiderne af livet, og bilder mig ind at dette har gjort mig mere empatisk, tolerant og rummelig.
Yndlings citat:” Tænd hellere et lys, end at klage over mørket ”.

Tina Hansen
Tina HansenProjektmedarbejder
Jeg arbejder i Baglandet som projektmedarbejder til december 2020. Jeg hjælper til i åbningstiden, med madlavningen, hygger med baglænderne og hjælper med lektier/opgaver og andre praktiske ting, hvis der er brug for det.
Jeg har en kandidatgrad fra CBS, har arbejdet en del år inden for ngo-området og det sociale område. Jeg er vokset op på en gård på Lolland, og bor nu på Amager.
Anna Enemark Frivillig
Anna Enemark Frivillig
Anna Enemark, født 1969

Jeg nyder at komme i Baglandet om mandagen og lave mad og hygge med baglænderne. Til daglig er jeg generalsekretær for UNESCO i Danmark – FN’s organisation for uddannelse, videnskab, kultur og kommunikation. Jeg er gift med Thomas og hjemme bor vores søn Helge på 19 år og familiens absolutte midtpunkt og guldklump, Sóley som er en Islandsk Fårehund. Derudover har jeg Emil, bonussøn på 27 år. Vi bor i en gammel lejlighed midt i København og så har vi et lille ’sommerskur’ ved Hundested. Jeg kan lide at være i naturen og er ved at lave en have der er vild med vilje. Jeg har boet i plejefamilie i min ungdom og dysfunktionelle familierelationer er en erfaring jeg har med mig.

Tina Offenberg Lamberth
Tina Offenberg Lamberth Frivillig socialrådgiver
Jeg startede som frivillig socialrådgiver i Baglandet i marts 2019 og er i Baglandet en gang om måneden og evt. efter aftale.

Jeg er uddannet i 2013 og har arbejdet i godt 6 år med sygedagpengemodtagere ift. afklaring af fleksjob, ressourceforløb og/eller førtidspension. Jeg har også truffet afgørelser i forhold til borgere, der skulle på jobafklaringsforløb. Jeg har en del viden inden for sygedagpengeloven og afklaring i forhold til fleksjob og førtidspension, så jeg kan vejlede dig i, hvordan sygedagpengeloven er skruet sammen på et forståeligt sprog, hvis du er sygemeldt, eller hvis du har en sygedagpengesag. Det kan også være, at du har brug for at vide noget om dine muligheder inden for job og/eller uddannelse, hvis du har en lidelse, der skal tages skånehensyn til, og/eller uddannelses- og jobvedjledning generelt. Jeg er også uddannet pædagog med mange års erfaring med børn fra 0-6 år. I dag arbejder jeg som rådgiver i en kommune inden for børnehandicapområdet.

Du er meget velkommen til at kontakte mig via Viggo eller Helle, hvis du har behov for vejledning.