Mødested/fællesskab

I mødestedet møder du mennesker, som interesserer sig for dig og din hverdag, og som tager del i dine sorger og glæder. Vi støtter op omkring dig og hjælper gerne med både praktiske og personlige problemer. Du kan få et fællesskab med andre, som har en opvækst eller livserfaring, som ligner din, og som derfor ved og forstår, hvorfor tilværelsen kan være vanskelig. Du har også mulighed for at danne netværk med de andre baglændere i og udenfor Baglandet.

Vi har et mødested med snak, smil, kaffe, fællesspisning, latter, fælles aktiviteter, musik og kreativitet, sommertur og andre traditioner, som du kan være med til, og hvor du kan være dig selv og slappe af.

Vi laver mange forskellige ting sammen i mødestedet, det kan f.eks. være at spille kort/spil, sidde og tale, være kreativ eller sidde ude i gårdhaven. Da dit overskud måske svinger i perioder, har vi stor forståelse for, at din indsats med de praktiske opgaver også kan svinge. Det er også ok indimellem bare at komme for at tage en “slapper” og hygge med de andre i vores trygge rammer.

Der er altid en eller flere medarbejdere tilstede i mødestedet, og vi er fælles om at sørge for the, kaffe, brød og aftensmad. Der er mulighed for at gå i køleskabet og lave lidt frokost eller en mellemmad. Alle måltider i mødestedet er gratis for dig.

Vi spiser aftensmad sammen kl 18.00 de dage, mødestedet er åbent, og alle hjælper til med de almindelige daglige praktiske opgaver såsom indkøb, madlavning og oprydning, så det bliver en hyggelig og rar dag. Vi har fokus på, at der bliver lavet god, hjemmelavet og sund mad, og er der noget tilbage, er det måske muligt at få rester med hjem.

Vi laver forskellige aktiviteter sammen uden for Baglandet, fx at tage i biografen, til koncert eller hvad vi kan finde på. Du er meget velkommen til at arrangere aktiviteter, så du kan prøve noget, du elsker eller altid har ønsket dig, men du skal lige vende det med Baglandets leder først.

Mødestedet har åbent hver mandag, onsdag og torsdag fra kl. 14 – 21. Hvis du har børn, må du gerne have dem med indtil kl. 19.30, dog i skoleferier og lignende lidt længere.

Baglandet er et alkohol- og stoffrit miljø, men vi har udendørsarealer til tobaksrygning.